masterclass

paradigm shift in leadership

Ontworpen om in korte tijd grote impact te hebben: een masterclass over leiderschap.

Door een krachtige combinatie van informeren, inspireren, reflecteren en ervaren, gaat de deelnemer de deur uit met concrete handvatten om het geleerde toe te passen op zichzelf én binnen de organisatie. 

De masterclass zet de deelnemers ‘aan’, is interactief en leuk om samen met collega’s of teamleden te volgen. De masterclass kan op verschillende manieren worden ingezet:

  • Duurt maximaal 1 dagdeel, kan dus flexibel door de dag heen worden ingepland.
  • Waardevol onderdeel van een groter ontwikkeltraject, ideaal om diepgang te brengen in een teamuitje of stand-alone in te plannen binnen de organisatie.
  • Kan in verkorte vorm ook voor een groter publiek worden ingezet: bijvoorbeeld inspiratiesessie voor leden branchevereniging, onderdeel dagprogramma voor managers en ondernemers.

Klik hier voor meer informatie.

testimonials

“De Masterclass “A Paradigm Shift in Leadership” was een unieke ervaring, informatief en reflectief. Deze combinatie bleek uiterst waardevol tijdens het leren over verschillende paradigma’s over het leiden van anderen én mijzelf. Koen begeleidde ons op inspirerende, zelfverzekerde en rustige wijze, als een meester weet hij waarover hij praat. Aan het einde van de Masterclass voelde ik me geïnspireerd, gemotiveerd en gegrond met 100% toewijding aan het opnieuw leiden van mijzelf. Dat was écht super! Deelname aan Koens Masterclass kan ik van harte aanbevelen.”

– Thomas H. Herr

 

“Ik heb deelgenomen aan Koens Masterclass “A Paradigm Shift in Leadership”. Ik heb het ervaren als een zeer interessante sessie waarin ik veel nieuws én zelfreflecties heb opgedaan – zowel persoonlijk als professioneel. De Masterclass had een duidelijke structuur en bestond uit een mooie mix van inhoud en oefeningen. Ik heb Koen als zeer professioneel ervaren in het begeleiden van deze Masterclass, ik beveel hem en zijn werk absoluut aan!”

– Kristine Mattsson

 
Wil je meer weten?

Neem contact op via mail@koenvanderwell.nl of bel +31 6 28 27 76 87