ODC

algemeen

Het Odin Development Compass (ODC) geeft inzicht in jezelf, waar je staat en wat je nog kunt ontwikkelen. Een krachtige mix die een wereld aan duidelijkheid en toekomstperspectief opent. Op persoonlijk én professioneel gebied. 

Het ODC meet wat je (onbewust) drijft. Wat het ODC uniek maakt, is dat de meting blootlegt in welke mate je werkt en leeft vanuit je natuurlijke kracht. Zo laat het ODC ook licht schijnen op tot nu toe onbenut, maar daadwerkelijk aanwezig ontwikkelpotentieel.

Heel concreet komt naar voren welke competenties je (verder) kunt ontwikkelen. Via het ODC leer je jezelf beter begrijpen en krijg je de sleutel in handen die de deur opent naar leven en werken met meer energie en plezier.

Ik ben steeds weer onder de indruk van de impact die dit instrument op mensen heeft.

Terugkoppeling

Wat mij als professional onderscheidt in het werken met het ODC, is dat ik al mijn ervaring en kunde als Senior Practitioner Coach in de terugkoppeling van de meting inzet.
Zoals gezegd, het ODC is een krachtig instrument maar zonder een professionele, gedegen terugkoppeling kan een hoop inzicht verloren gaan in onbegrip. Daarom bied ik de ODC-meting altijd aan in de vorm van een traject met minimaal twee terugkoppelingssessies naast de online meting en een gedegen intakegesprek.

persoonlijk én professioneel 

Het ODC kan worden toegepast voor persoonlijke en professionele ontwikkeling:
– ODC voor persoonlijke groei 
ODC voor medewerkers en teams (lees meer) 
ODC voor leiderschapsontwikkeling (lees meer)

Hieronder lees je wat een traject voor persoonlijke ontwikkeling je oplevert.

ODC voor persoonlijke ontwikkeling

Een ODC-meettraject voor persoonlijke ontwikkeling levert je het volgende op:

  • Inzicht in je natuurlijke kracht en de mate waarin je onbenut potentieel laat liggen.
  • Herkenning op (vaak onbewust) aangeleerde vaardigheden die eigenlijk niet zo bij je passen (kwetsbaarheden), die je remmen in je ontwikkeling EN die je blokkeren in het benutten van je natuurlijke kracht.
  • Ondersteuning bij het vinden van richting in leven en werk. 
  • Een concreet vertrekpunt om via aanvullende coaching (verder) te werken aan je ontwikkeling als individu.
testimonial

‘De ODC-meting was verrassend accuraat, maar vooral de input van Koen maakte het nog veel concreter en begrijpelijker. Koen is een zeer goede luisteraar en observator en kan de kleinste signalen goed oppikken om zo tot de kern van je natuurlijke kracht en valkuilen te komen. Zeer interessant als je vastzit en je je afvraagt of dat wat je doet wel goed bij je past. Ik heb het ODC-meettraject pas recentelijk afgelegd en het een en ander zinkt nu nog in. Ik ben erg blij dat ik met Koen in zee ben gegaan.’

– Michelle Joosten

 
Wil je meer weten?

Neem contact op via mail@koenvanderwell.nl of bel +31 6 28 27 76 87