LEIDERSCHAP

Voorbij kunstjes & trucjes

Een leider kan pas inspireren, ondersteunen en uitdagen als hij of zij in staat is zich zelfbewust te sturen en niet een speelbal te worden van externe omstandigheden en innerlijke conflicten. Pas dan kan een leider het beste in mensen naar boven halen. En die zelfbewuste sturing, dat vraagt een hoop van een mens!

Duurzame leiderschapsontwikkeling begint wat mij betreft bij de persoonlijke ontwikkeling. Je neemt jezelf en je kwetsbaarheden immers overal mee naartoe. Jezelf leren kennen is dus essentieel om voorbij kunstjes & trucjes te komen en vanuit authentiek gedrag aan jouw unieke manier van leidinggeven te werken.
Deze twee elementen, persoonlijke en professionele ontwikkeling, gaan hand in hand in het traject voor leiderschapsontwikkeling. Via het Odin Development Compass (ODC) leer je jezelf beter kennen én werk je aan jouw unieke manier van leidinggeven. Lees hier meer over het ODC.

Het traject voor leiderschapsontwikkeling bestaat uit:
  • Een intakegesprek. 
  • Een online ODC-meting. 
  • 2 intensieve terugkoppelingsgesprekken waarin je je de meetresultaten ‘eigen’ maakt en onderzoekt waar jouw leiderschapspotentieel ligt. Je ontvangt naast de meetresultaten een ODC-leiderschapsprofiel.
  • 5 begeleidingssessies met als doel verdere integratie van je leiderschapspotentieel aan de hand van concrete praktijkervaringen. Jij kiest de onderwerpen van de sessies.
  • Schriftelijke feedback op de reflectieve verslagen die je na elke sessie schrijft. 
  • Een afsluitende schrijfopdracht met als doel verankering van al het ontdekte en geleerde.
  • Een afsluitend gesprek.
Testimonials

‘Aan de hand van mijn ODC-rapport en de coachgesprekken met Koen heb ik inzicht gekregen in mijn natuurlijke krachtenveld en de daarbij aansluitende competenties. Dit inzicht is persoonlijk en zakelijk zeer waardevol gebleken. Het heeft me geholpen bij belangrijke keuzemomenten zoals het verkopen van mijn bedrijf. En nog steeds gebruik ik de ODC-meting en ook de gesprekken met Koen. Zo blijf ik werken vanuit mijn natuurlijke krachten en haal ik het beste uit mezelf en mijn omgeving.’

– Sjoerd Keer

‘Koen stelt op een ontspannen manier vragen die confronterende zelfreflectie veroorzaken. Met als resultaat positieve en constructieve inzichten. 
Een wandeling door de prachtige natuur van Mallorca. Koen laat je tot jezelf komen en creëert de ruimte voor het inzicht dat je niet zag. Pure verheldering. Hij veroorzaakt de openbaring in jezelf waarvan je niet wist dat deze in je zat.’

– Jan van Iperen

 
Wil je meer weten?

Neem contact op via mail@koenvanderwell.nl of bel +31 6 28 27 76 87