OVER

De coach

Mijn naam is Koen van der Well. Sinds 2017 begeleid ik individuen en teams bij uiteenlopende vraagstukken op persoonlijk en professioneel gebied. Cliënten variëren van particulieren en werknemers tot MT-leden/directies en ondernemers.  Wat zij gemeenschappelijk hebben: de wil om zichzelf beter te leren kennen en het vervolgens niet schuwen het nodige werk te verzetten om die gewenste slag te slaan in hun ontwikkeling als mens. 

Om deze unieke mensen de begeleiding te bieden die ze verdienen, ben ik intensief opgeleid en getraind tot Senior Practitioner Coach bij de Coaching Academy International en geaccrediteerd door ODIN Company om te mogen werken met het Odin Development Compass (gecertificeerd ODC professional level 1 & 2). Daarnaast heb ik vele jaren met mijn poten in de spreekwoordelijke klei gestaan in commercie, new business development en projectmanagement.

Ik ben echtgenoot en vader, ga goedlachs door het leven, geniet van een mooi glas wijn en ben een groot fan van de Spaanse keuken.

Over het algemeen werk ik online. De ervaring leert dat veel klanten een ontmoeting vanuit het gemak en comfort van thuis of kantoor fijn vinden. Vanzelfsprekend werk ik ook in-company, Soms is het juist leerzaam om ver buiten je gewoonlijke context tot jezelf te komen en naar jezelf te kijken. Daarom regel ik op verzoek ook meerdaagse programma’s voor individu of teams op Mallorca. 

Ik hou van dit werk. Van nature ben ik gericht op mensen, hun verhalen, ervaringen en gedragingen en het geeft me energie om mijn rust, stevigheid en scherpe waarnemingsvermogen in te zetten bij het begeleiden van ontwikkelingsvraagstukken. Dat is ook wat je van mij als coach kunt verwachten.

TESTIMONIAL
‘Zomer 2018 heb ik de ODC-meting gedaan en de uitkomsten middels skype gesprekken met Koen besproken. Wat was dit leerzaam, interessant en leuk om te doen. De focus op je eigen kracht en ontwikkelbaar potentieel vind ik een mooie benaderingswijze. De interactie met Koen geeft zoveel positieve energie! Het is heel puur, oprecht en met volledige aandacht. Zijn levenservaring is merkbaar. Hij deelt facetten uit zijn leven op een prettige wijze. 
Het doorlopen van het traject heeft bewustzijn op gang gebracht en mij inzichten meegegeven om verder op te pakken in zowel mijn werk als verdere (persoonlijke) ontwikkeling.
Een traject met Koen doorlopen is echt een verrijking en een goeie investering in jezelf als mens.’
 
– Natasja Frederiks

‘Ik gun het iedereen van harte om eens met Koen te gaan praten. Soms besef je pas welke deuren dichtzaten wanneer je ze open doet.’

– Jonas Rosenstok 

 
Wil je meer weten?

Neem contact op via mail@koenvanderwell.nl of bel +31 6 28 27 76 87