Mallorca

uit de dagelijkse context

Bij persoonlijke kwesties of professionele vraagstukken werkt het vaak goed om even uit de dagelijkse context te stappen. Letterlijk weg van huis, werk en zich herhalende dynamieken. Op afstand is het gemakkelijker om perspectief te krijgen, helemaal als je daarbij professioneel wordt ondersteund.

Gedurende 2 of 3 dagen begeleid ik individuen die hier op Mallorca willen werken aan datgene wat er voor hen speelt. Speelt er niets zwaars of lastigs maar wil je gewoon een stevige slag slaan in je persoonlijke en professionele ontwikkeling, ook dat kan hier supergoed, bijvoorbeeld in combinatie met ODC-leiderschapsontwikkeling.

In goed overleg maken we een programma op maat, helemaal afgestemd op jou. Denk aan een mix van een aantal coachsessies, veelal ondersteund met een ODC-meting. Dit kan worden aangevuld met bijvoorbeeld een mooie activiteit in de natuur. Natuurlijk heb je ook voldoende ruimte nodig om op jezelf te zijn en te reflecteren. 

Mallorca teambuilding, coaching en meer …

Het gaat er in deze tijd niet meer alleen om de beste mensen te vinden, maar juist om je beste mensen te binden. Dat kan op heel veel manieren!

Graag verwelkom ik jou en je team op het prachtige Mallorca …

Van der Well | Personal & Professional Development - MALLORCA TEAM BUILDING

testimonial 

‘Verdieping op Mallorca. 

Het gaf wat spanning vooraf, vanuit een onderbuikgevoel had ik besloten om ons jaarlijkse weekend weg een extra dimensie te geven en er een coach bij te betrekken: Koen 

Een prettige bijkomstigheid is dat Koen verblijft op het prachtige Mallorca, dat voor de meesten van de groep vooral tot de vroege jeugdherinneringen behoorde. Daarnaast had ik via een van de groepsleden reeds zeer goede verhalen gehoord over Koens werkwijze en persoonlijkheid, zijn toegankelijkheid en vermogen anderen in waarde te laten en te laten groeien. Lichaamstaal, uitstraling en ogen die vertrouwen uitstralen: Koen zorgde ervoor dat niet alleen bij mij maar bij de hele groep er meteen een goed en accepterend gevoel was. Binnen de eerste minuut van kennismaking.

Een lange, lange wandeling in de prachtige natuur van Mallorca. Lopen zij aan zij, perfecte gelegenheid voor een-op-een kennismaking op een organische manier. Geen gevoel van moeten. Mentale ontspanning tijdens fysieke inspanning. Beweging. Een verfrissende duik aan het einde van een heerlijk voettocht. Gevolgd door goed eten. Het was voor Koen een natuurlijke manier om de groep en de individuen in te voelen. En voor ons een natuurlijke manier om Koen te leren kennen. Hoe soepel dat ging, geeft de kracht van Koen duidelijk aan. Ontspannen vertrouwen.

Bij een groepscoachssessie een dag later bleek het analytisch en waarnemend vermogen van Koen: heldere en vooral herkenbare samenvattingen van elk persoon, alsmede van de groep an sich.

Door een trechter van vragen (voor eenieder apart te interpreteren en dus zeer persoonlijk) coachte Koen ons vervolgens als groep (simultaan) maar individueel. Voor eenieder resulteerde dit in een eigen oplossingbiedend inzicht met een concreet plan van aanpak, een duidelijk moment van actie en een indicatie van bereidwilligheid om het eigen plan daadwerkelijk uit te voeren. 

Voor mij persoonlijk gaf deze ervaring me niet alleen een bevestiging van mijn reeds gekozen richting maar vooral een verscherping op mijn eigen plan van aanpak. Dit alles via een verdieping op persoonlijke niveau.

Wat me het meeste heeft geraakt in het contact met Koen is hoe natuurlijk de communicatie met hem vloeit. Misschien het beste te beschrijven als een vriend waarvan je niet wist dat je hem hebt, maar die zeer snel de persoonlijke vragen stelt waarop de antwoorden (aan jezelf, niet aan hem) het pijnpunt of keerpunt opeens openbaren. 

Deze pure, intrinsiek persoonlijke aanpak maakt dat ik Koen van der Well ten zeerste kan aanraden voor zowel persoonlijke coaching als coaching op organisatieniveau.’

– Jan van Iperen

 
Wil je meer weten?

Neem contact op via mail@koenvanderwell.nl of bel +31 6 28 27 76 87